Siden sist

Hei! Nå er det en stund siden jeg har postet noe, så tenkte jeg kan komme med en liten oppdatering.

09.05.17 – Wilson’s Creek

Etter skolen dro jeg å to venner på en liten utflukt til en elv som heter Wilson’s. Var veldig hyggelig, spesielt når det er så varmt. Er rundt 27 grader her hver dag nå, så kan ikke klage.

10.05.17 – Academic Excellence Awards

På  mange Amerikanske high schools er det ganske vanlig å belønne elever med gode karakterer. Etter tre fjerdedeler av året, får de på min skole et diplom hvis man har et visst snitt. Det er ganske lett å få gode karakterer her hvis man bare gjør det man blir bedt om. Uansett, på denne dagen hadde de en seremoni for alle som hadde gode karakterer og deres foreldre. Var egentlig ganske kjedelig, men bedre enn alternativet som var vanlig skole.

12.05.17 til 14.05.17 – Atlanta, Georgia

Etter skolen på fredag dro vi og to andre familier til Atlanta. Det var cirka fire timer unna. Vi bodde hos en av familievennene sine slektninger som var på ferie. Vi ankom Atlanta ganske sent, men spiste middag på en «autentisk» kinesisk restaurant. Deretter var det rett i sengs.

På lørdagen dro vi inn til byen. Først, dro vi til et museum for The Civil Rights Movement. Selv om jeg har lært mye om segregering på skolen, er det fortsatt rart å se det og tenke på hvor kort tid siden det var. Etter lunsj, dro vi til Coca Cola World. Der lærte vi om historien til selskapet, fikk smake på enorme mengder med brus fra hele verden, og se en 4D film. På kvelden dro vi til et laser show vist på fjellveggen av Stone Mountain. Var musikk, masse lys, glow sticks og hygge.

Søndag var siste dag. Da dro vi til Georgia Aquarium. Det er det eneste akvariumet som har hvalhai i hele verden. Var et veldig fint sted, men masse forskjellig sjøliv. Etter det, dro vi til et pariserhjul der vi fikk se hele byen. Deretter tok vi turen tilbake til NC.

17.05.17 – Grunnlovsdag

Jeg gjorde dessverre ikke så mye på 17.mai, men fikk låne det norske flagget en av lærerne mine har i klasserommet sitt. Dette var en av dagene jeg skulle ønske jeg var i Norge.

19.05.17 – Senior Day

Dette var en dag hvor alle seniorsene ikke hadde noe vanlig skole. Det startet med at vi alle tok på vår «cap and gown» for å ta et klassebilde. Deretter hadde vi to timer med utdelinger av diplomer for gode karakterer og stipender. Det var veldig kjedelig, men etterpå fikk alle en stor lunsj i gymsalen, så var gøy uansett. Vi gleder oss alle til graduation nå.

20.05.17 – AFS Orientering & Prom

Dette var en veldig stressende dag. Den startet tidlig med en pre-return orientering for alle AFS studentene i området. Det var hyggelig å møte alle igjen, men jeg måtte dra tidlig pga. prom. Etter orienteringen var det rett til en frisørtime for å sette opp håret. Deretter dro jeg hjem, fikset kjole og sminke på kort tid, så var jeg ut av døren igjen.

Først dro jeg og vertsfamilien til en park i nærheten for å ta noen bilder. Vertsbroren min dro også på ballet, så vi fikk tatt noen bilder sammen. I parken møtte jeg daten min, som deretter tok meg til en annen park der min prom gruppe tok bilder sammen. Etter masse bilder, dro gruppen min på 13 til en restaurant kalt Cafe Rule i Hickory. Der spiste vi en god middag sammen. Da vi var ferdige med maten, dro vi til et sted som solgte iskrem for dessert.

Deretter gikk turen til prom som var på et sted kalt Cedar Rock Country Club. Selve ballet var egentlig ganske kjedelig, men var hyggelig å sosialisere seg med folk. Etter ballet, dro jeg og noen venner til et pool party som en av de andre seniorene arrangerte.

21.05.17 – Bursdagsfeiring 

En Japansk utvekslingselev som bor rett ved meg feiret bursdagen sin på ettermiddagen. Det var en ganske rolig kveld i og med at det var dagen etter prom. Hun går på naboskolen min, så ble kjent med flere som bor i nærområdet.

26.05.17 – Hickory med vertsfamilie

På fredag kom familien til vertsmoren min fra Florida. De skulle være i North Carolina hele helgen, men jeg skulle på en annen tur, så hadde bare fredag ettermiddag med dem. Vi dro til samme restauranten som vi spiste på før ballet. Var veldig hyggelig å møte dem en siste gang før jeg drar til Norge.Processed with VSCO with f2 preset

27.05.17 til 29.05.17 – Tur til Ohio

På lørdag morgen dro jeg med AFS kontaktpersonen min og hennes familie til Ohio (7 timer i bil). Hun tenkte det var hyggelig å spørre meg slik at jeg kunne oppleve en ny stat, og det satt jeg pris på. Vi var i en veldig liten by kalt Beach City (ca. 1000 innbyggere). Vi brukte mesteparten av tiden på familie, mat, fotografering, og noen antikk butikker. Området vi var i hadde en stor andel Amish folk, noe som var interresant. Tantebarnet til kontaktpersonen min går på Hibriten, så var hyggelig å være med henne. Alt i alt var det en ganske rolig helg.

Nå er det mindre enn en måned til jeg drar tilbake, så nå går tiden ganske fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s