Spring break – Florida

Hei! Nå er det en uke siden jeg kom hjem fra Florida, så tenkte jeg kunne skrive litt om det. Vi dro dit lørdag morgning, dagen etter siste skoledag før spring break, og var der til neste søndag.IMG_4768

Frem til mandagen slappet vi for det meste av ved vertsbestemor sitt hus ved en elv kalt Rainbow River. Der tok vi mange kajakkturer opp og ned elven. En av dagene dro vi også til bestemoren sin gård, bare for å se. Hun har kuer og høns.

På mandagen kjørte vi 2 timer til Tampa for å dra til en strand kalt Clearwater Beach. Det var bare jeg og vertsbror som badet fordi det «bare» vare 25 grader i vannet. Syntes det var veldig deilig å bade i saltvann for en gangs skyld. Vertssøster og jeg fikk henna tatoveringer mens vi var der. Etter noen timer ved stranden, dro vi til et stort kjøpesenter i Tampa.

På tirsdagen sto vi opp tidlig for å dra til en by kalt Lakeland. Det var der vertsfamilien min bodde før. Først dro vi til et familieselskap for å spise lunsj. Etter noen timer der, dro vi til et vennepar av vertsfamilien som hadde to sønner. Der overnattet en natt.

På onsdag dro vertsfar, vertssøsken og jeg til Universal Studios i Orlando. Var veldig gøy! Jeg var for det meste med vertsbror fordi vi var de eneste som tok «skumle» attraksjoner. På kvelden spiste vi sushi, noe jeg har savnet veldig mye, på en restaurant som heter Cowfish. Etter en hel dag på Universal, dro vi tilbake til Rainbow River.

Resten av dagene slappet vi for det meste av ved elven. Noen av dagene fikk vi besøk av familievennene vi besøkte i Lakeland, noe som var veldig hyggelig.

På lørdagen, som var aller siste dag, dro alle barna til en restaurant 10 minutter unna kalt Swampy’s Bar & Grill. Der spiste vi fritert og grillet alligator. Det var også siste dagen jeg så en slange for første gang i Florida. Ble heldigvis ikke bitt da:)

Alt i alt, var det en veldig koselig tur! Var deilig med en liten ferie, før det nå er 6 uker igjen med skole før sommerferien. I dag er det også under 2 måneder til jeg drar tilbake i Norge, noe som er veldig rart å tenke på.

En kommentar om “Spring break – Florida

  1. Det hørtes ut som en fantastisk tur. Har så lyst å dra til clearwater😊
    Blir koselig å snart se deg igjen, synd du inne rekker sommerfesten i Vollen.
    Kos deg masse, skal hilse fra resten av gjengen her. Klem fra oss

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s