Mars oppdatering

Hei! Tenkte jeg kunne skrive litt om hva som har skjedd i det siste.

09.03.17 – Rough Ridge

På en torsdag etter skolen dro jeg med tre venner til et fjell en time unna Lenoir. Er et veldig populært sted å gå turer på. Siden vi kom etter skolen, var det en veldig fin solnedgang. Var ganske bratt, men ikke så langt opp da. Etter fjellet dro vi inn til byen, Boone for å spise middag. Var en spennende dag.

17.03.17 – Biltmore Estate

På fredag hadde vi fri fra skolen fordi det var planleggingsdag for lærerne. Etter lunsj dro jeg med vertsøsknene mine til Ashville, en by 1,5 timer unna oss. Der dro vi til en privat eiendom kalt Biltmore. Selv om det er eid av private, er det fortsatt åpent for turister. Hovedhuset ble bygd av George Washington Vanderbilt II mellom 1889 og 1895, og er det største privateide huset i USA. Var veldig fint og lærte om historien til Vanderbilt familien. Etter omvisning dro vi å spiste lunsj i Asheville.

18.03.17 – Color run! (og overnatting)

På lørdag sto vertsbror og jeg opp kjempetidlig for å dra til Greensboro som er to timer unna Lenoir. Vi plukket opp to utvekslingselever på veien dit. Vi skulle nemlig løpe et color run som var 5 kilometer. Der møtte vi to andre utvekslingselever i området som vi skulle løpe med. Et color run er et løp hvor man under løpet, løper  gjennom stasjoner med mennesker som kaster farget pudder på deg. Generelt et veldig morsomt løp. Etter løpet kom man til en scene som spilte musikk og hadde nedtelling til at alle skulle kaste pudder opp i luften. Etter arrangementet dro vi til ihop (international house of pancakes) for å spise pannekaker.

På kvelden, da vi kom hjem, dro jeg til en venn og overnattet hos han med to andre venner. Var veldig koselig. Film og masse mat:)

Generelt

Ellers går det veldig bra. Rart å tenke på at jeg har under 100 dager igjen av utvekslingsåret. Det har gått veldig fort. For tiden går mye av fokuset til skole, men er fornøyd med fagene mine, så går bra med det. Får heldigvis litt fri neste uke i og med at jeg reiser til Hawaii på lørdag. Det blir veldig bra!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s