SIDEN SIST

Hei! Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her, så tenkte jeg kan skrive en liten oppdatering.

07.01.17 – Første snøfall

Dette var første snøfallet i North Carolina i år, og det var tålig mye snø. Vi gjorde ikke så mye spesielt, men tok oss en tur ut til en park i nærområdet. Var på en lørdag, så hadde fri hele dagen.

09.01.17 – Snow day!

Skolen ga oss fri fordi det var snø på bakken! Dette er veldig typisk i mange sørlige stater i og med at de ikke er forberedt når det kommer snø. Skolebussene sliter nemlig litt i dette terrenget. På morgenen dro jeg med en utvekslingselev fra Thailand og hans vertsbror opp til Boone som er 45 min unna. Der har det et ski senter, som vi benyttet oss av. Jeg fikk endelig stått på ski som den nordmannen jeg er. Var veldig morsomt å se han fra Thailand stå på snowboard i og med at han aldri hadde sett snø før i år.

20.01.17 – Ny president

Tiden for Trump til å offisielt bli den nye presidenten av USA hadde kommet. Vi så på seremonien i kafeteriaen mens vi hadde lunsj. Når klokken slo 12 var det stor ståhei, og alle klappet. Bor i Trump område, men hadde heldigvis noen på min side.

img_2061

Vårt utrykk når alle klappet.

23.01.17 – North Carolina State University

Hadde fri denne mandagen fordi det var oppsamling for de som ikke hadde tatt eksamen. Vertsfamilien og jeg dro til Raleigh, NC som er 3 timer unna. Vi dro på guidet tur på NC State, et universitet vertsbror definitivt er interessert i. Var gøy å se rundt på campus, men litt kjedelig for meg som ikke har planer om å gå på universitet her.

28.01.17 – Basketballkamp og Boone

På fredag spilte skolen vår mot naboskolen, så da er det jo viktig med «school spirit». Var en bra kamp, og vi vant! Etter kampen dro jeg og to venner til Boone for å spise middag. Vi spiste på en bar som serverte kjempegod, meksikansk mat. Var veldig koselig.

29.01.17 – District 12

På lørdag dro vi til en sted rett utenfor Morganton, NC som er 30 min unna Lenoir. Vi dro med to andre familier vi er gode venner med. Stedet vi dro til var der de filmet The Hunger Games filmen (district 12). Var gøy å se rundt, men var veldig øde. Vi møtte en gammel mann som hadde vokst opp der, og han viste oss rundt.

02.02.17 til 05.02.17 – Caldwell Winter Weekend

Hvert år har AFS en helg i Lenoir med skolene her. Da kommer mange av utvekslingselevene fra vårt lokallag til Lenoir og bor hos vertsfamilier her.

På torsdag ankom alle elevene (11 stk), vi hostet en jente fra Danmark. På kvelden dro vi alle ut å spiste middag på en leid lokale.

På fredag var utvekslingselevene med på skolen til vertsfamiliene sine. Vi hadde bare to på Hibriten pluss meg og en gutt fra Brasil. Etter skolen dro vi til et sted som heter Bo’s Entertainment. Dette er et sted der de har bowling, laser tag og andre aktiviteter. Jeg var ikke veldig god på bowling i og med at jeg måtte bruke venstre hånd pga. skade.. Etter det dro vi til en av elevene og var der ut kvelden.

fullsizerender

Laser Maze

På lørdag spiste vi lunsj på en pizza restaurant i byen med alle sammen før vi dro til Jonas Ridge, NC. Det var en 1,5 timers busstur opp til et sted der de hadde «snow tubing». Det er en aktivitet der man kjører oppblåsbare ringer ned snøbakker. Var gøy å prøve, selv om det var på falsk snø. Når vi kom hjem igjen dro vi til en avskjedsfest med mat, spill og hygge. Deretter dro vi til en av elevene sitt hus igjen og ble der en god stund.

På søndag hadde vi en siste frokost med hele gjengen i en kirke i nærområdet. Var litt kjipt at alle skulle dra, men var også veldig trøtt etter tett tidsskjema de siste dagene.

img_2289

Alle utvekslingselevene og vertssøsknene.

Alt i alt, har jeg veldig bra her:-)
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s