En dag i mitt liv

Hei! Nå har andre semesteret mitt på Hibriten startet for fullt, og jeg er veldig fornøyd med årets fag. Hverdagsfølelsen er sterk og tiden flyr. Tenkte jeg kunne skrive litt hva en typisk dag er her for tiden, hvis noen skulle være interesserte.


06:30 – Stå opp for å gjøre meg klar til skolen.

07:30 – Dra hjemmefra med vertssøsken.

07:55 – Første skoletime begynner. Da har jeg Creative Writing, noe jeg synes er veldig gøy. Det er en time hvor man skriver mye skjønnlitterert og deler det med andre.

09:30Psychology Honors. Denne klassen er åpenbart om psykologi. Vi studerer adferd og teorier om våre vaner og tankegang.

10:58 – LUNSJ. Vi har en time lunsj som vi kan bruke til  å gjøre lekser og ta igjen prøver hvis vi har vært borte fra skolen.

11:55 – Tredje time starter og jeg har Southern Cultures Honors. I denne klassen lærer vi om historie og kultur i sørstatene. Jeg liker den klassen spesielt i og med at jeg bor i en sørstat.

13:25Business Management Honors er min siste klasse for dagen. Her lærer vi om hvordan man kan styre en business, og alle mulige økonomiske situasjoner som kan skje i verden.

14:45 – Senior bell. Alle som er seniors, kan dra 5 minutter før alle andre pga. de kan komme seg til bilen sin tidligere. Dette har ikke så mye å si for meg uansett, i og med at jeg må vente på vertsbror som kjører.

15:30 – Fysioterapi. Dette er noe jeg har to ganger i uken pga. håndleddet mitt. Da sitter jeg en time og «leker» med forskjellig utstyr som jobber med forbedring av bevegelse.

17:00 – Hjemme igjen. Tiden før jeg legger meg går som regel til middag og lekser.

22:00 – Burde være i seng, men som regel er det lettere sagt enn gjort.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s