Julaften & Christmas Day

Hei! Er en stund siden, men tenkte jeg kunne skrive litt om julaften og første juledag her. 

På julaften slappet vi for det meste av. Jeg skypet familien i Norge og ønsket dem en god jul.Var ikke før middagstider at vi forlot huset. Da dro vi til vertsbesteforeldrene og hadde en familiemiddag med masse god mat. Etter det dro vi til naboen vår for å hvile før vi skulle til en midnattsmesse i en kirke.

Vertssøster og meg

Vertsfamilie

Når klokken startet å nærme seg 00:00, dro vi til en katolsk kirke med noen familievenner. Vertsfamilien min går vanligvis ikke i kirken, men ble invitert til julaften. Messen var i en katolsk kirke og var tospråklig (engelsk og spansk). Var morsomt å oppleve, men ikke noe jeg ville gjort hver dag. Etter det dro vi hjem for å sove, men først fikk vi åpne en gave. Nemlig pysj til morgendagen.

Alle de vi dro til kirken med

Kirken

Neste morgen (25.12), kom vertsbesteforeldrene og vertstante over til frokost. Etter frokosten åpnet vi først julesokk, deretter gaver. Deretter dro vi til vertsbesteforeldrene for å åpne deres gaver. 

Vertssøsken

På ettermiddagen dro vi på kino for å se Rouge 1. Var en ganske avslappet dag. Alt i alt var det en vellykket julaften og første juledag! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s