Juletider

Hei! Nå har jeg hatt juleferie i en uke. Det har vært veldig deilig å ikke tenke på skole. Tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om det som har skjedd i det siste, så her er det:

14.12.16 – Tur til Charlotte

Etter skolen på en onsdag dro to venner og jeg til Charlotte. Det er den største byen i North Carolina, så var gøy å se litt storbyliv igjen. Først spiste vi middag på en restaurant med utsikt over hele byen. Etter det dro vi til et populært ostekake sted for dessert. Var en veldig koselig dag, og overraskende nok første gang for meg i downtown Charlotte.

17.12.16 – AFS Christmas party

Dagen etter skolen hadde AFS i nærområdet en julefest. Var i en by kalt Greensboro som er 1,5 time unna. Kjørte med en japansk jente som bor i samme by som meg. Var omtrent 10 utvekslingselever og noen vertsfamilier som kom. Alle utvekslingselevene hadde med en rett fra sitt hjemland. Jeg lagde vafler i norsk stil, noe mange synes var godt. Etter mat hadde vi noen typiske amerikanske juleleker. Deretter returnerte vi til Lenoir.

18.12.16 – Tur til Asheville

På morgeningen dro jeg med vertsfamilien til en by som heter Asheville. Den befinner seg litt over en time unna Lenoir. Der dro vi til et outlet mall for litt shopping. Deretter dro vi til en pepperkakehus konkurranse. Det var i en stor bygning der man kunne gå rundt å se på alle husene. For mange her er det en tradisjon.

21.12.16 – Operasjon

Onsdag morning dro vertsmor og jeg til sykehuset. Der hadde jeg en rask operasjon for å ta ut metallpinnene i håndleddet mitt. Det gikk veldig bra, så er det bare å jobbe for å få full funksjon tilbake.

22.12.16 – Shopping med utvekslingselever

På torsdag dro jeg, en japansk og en tysk utvekslingselev til det nærmeste kjøpesenteret for å kjøpe de siste julegavene. Deretter spiste vi lunsj sammen. Det var en hyggelig dag, det er alltid gøy å møte de andre utvekslingselevene.

fullsizerender-2

23.12.16 – Middagsselskap med familievenner

Her er det ingen som feirer lille julaften, men vi hadde to familier over på middag. Vi hadde masse mat og god stemning. Var en veldig hyggelig kveld.

GOD JUL FRA NORTH CAROLINA!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s