Thanksgiving i Florida

Hei! Nå har skolen nettopp startet igjen etter en liten ferie fordi det var thanksgiving. Forrige uke var vi på skolen mandag og tirsdag. På søndagen før hadde vi faktisk en kjapp liten «friendsgiving» med noen venner fra skolen. Var veldig hyggelig og alle hadde  med mat, så ble bra mett.

img_0724

FRIENDSGIVING.

Onsdag morgen sto vi opp grytidlig for å kjøre til Florida. Det tar 10 timer å kjøre dit fra Lenoir, men sov mye av tiden. Vi kjørte gjennom South Carolina og Georgia for å komme fram. I 15-tiden ankom vi stedet hvor vertsmoren min sine foreldre har et hus. Huset ligger rett ved siden av en elv kalt Rainbow River, som er midt i Florida.

img_0824

Dette er rett utenfor huset.

På torsdag var det thanksgiving, men vi gjorde ikke så mye ut av det med unntak av et typisk thanksgiving måltid.Vi satt ute i hagen med masse familie som jeg ble kjent med. Maten var veldig god, og var mer enn nok. Ellers på dagen slappet vi bare av, og badet i vannet. Var bare jeg som syntes vannet på 23 grader var varmt..

Processed with VSCO with f2 preset

Var utrolig klart vann, og det var greit med tanke på at det kunne være alligatorer i vannet..

Fredagen gikk også til avslapping og bading. På kveldene spilte vi masse kortspill også, noe som var gøy (spesielt når man vinner, heh). Lørdag var siste dagen vi tilbrakte i Florida. Da dro vi ut med en stor motorbåt langs elven. Etter det så vi på en fotballkamp mellom to av Florida sine lag. Så  var splittede meninger om hvem som burde vinne.

img_0851

Båttur.

På søndag morgning dro vi kl.4 slik at vi var tilbake i North Carolina i en rimelig tid. Alt i alt var det en veldig bra tur med mye tid til å slappe av.

En kommentar om “Thanksgiving i Florida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s