De siste ukene

Hei! Det har skjedd en del siden sist, så dette blir et tålig langt innlegg. Helt uvirkelig at jeg har vært her i tre måneder nå. Men uansett, her er det som har skjedd:

24.10.16 – Soccer senior night

De fleste sporter har noe som kalles senior night. Dette er en kveld der de feirer alle som er seniors på et lag, sånn at de blir hedret en siste gang før de fullfører high school. De som er seniors må også ha noen til å eskortere dem, dette var min rolle under fotball sin senior night. Ble spurt av en venn som ville jeg skulle følge han. Det eneste jeg måtte gjøre var å eskortere han over fotballbanen når kampen deres var halvveis. Man ble ropt opp over høytaleren, og alle fikk en kort introduksjon for publikum.

img_0209

De vant heldigvis kampen også!

31.10.16 – Vår tyske utvekslingselev dro hjem

Etter tre uker, dro vår tyske utvekslingselev hjem igjen. Var veldig hyggelig med en ekstra person i huset, og 11 ekstra elever på skolen.

Processed with VSCO with f2 preset

Et siste bilde på morgningen før han dro.

03.11.16 – Cross country sesongen over

Sesongen for cross country er endelig over! Etter mange lange dager er det litt deilig å endelig være ferdig. Cross country er en veldig tøff sport som krever mye energi. For min del sluttet sesongen noen dager tidligere i og med at jeg har en skadet arm. På grunnlag av det, tar jeg også en pause fra sport under vintersesongen. Alt i alt, har det vært en morsom opplevelse å løpe cross country. Har også fått gode venner ut av det.

05.11.16 – College football game

Midt på dagen dro jeg, vertssøster, venn, vertsfar og vertsbesteforeldre til Raleigh, en by tre timer unna. Vi skulle se en kamp mellom North Carolina State og Florida State. Vertsfamilien min heiet på Florida, fordi det er der de originalt er fra. Da vi kom til colleget, spiste vi medbrakt mat på parkeringsplassen (tailgating). Deretter dro vi inn til arenaen for å se kampen. Var ganske forvirrende i og med at jeg fortsatt ikke har kommet meg helt inn i reglene. Dette var faktisk min første college kamp jeg har vært på her, så det var gøy å oppleve. Florida vant og vi kom hjem veldig sent.

07.11.16 – Bursdagsfeiring

Forrige mandag ble det arrangert en samlet bursdagsfest for meg og tre andre. To jenter ble 16 år, jeg ble 17 og den andre utvekslingseleven på skolen min ble 18. Det ble servert pizza og kake som var veldig god. Utover kvelden så vi på film og hygget oss. På kvelden ble en av vennene mine med med hjem og overnattet.

11.11.16 – Operasjonen

Jeg kom hjem fra operasjonen i håndleddet i 2-tiden. Brukte egentlig hele dagen på avslapping og Netflix. På kvelden stelte vi i stand norsk, tradisjonell fredagstaco.

taco

12.11.16 – Bursdag i Chapel Hill

Dagen startet grytidlig med at jeg facetimet mamma og pappa, og åpnet en pakke fra dem. Vi skulle tilbringe bursdagen min i Chapel Hill, en collegeby tre timer unna. Der skulle vi ha «morsomme» klasser for dagen. Jeg presset meg gjennom alle til tross for at jeg hadde hatt en operasjon dagen før. Det endte ikke så bra, og jeg ble ganske dårlig. Hadde en rask bursdagsmiddag på en restaurant før vi dro rett hjem etter det. Var utslitt etter en hel dag uten hvile.

13.11.16 – Middag med venner

Hele dagen ble brukt til søvn og avslapping før jeg ble hentet kl.18 av en venn. Vi kjørte til en by som heter Hickory for å ha en sen bursdagsmiddag med noen få venner. Vi spiste på en pizza restaurant, og det var en veldig hyggelig og rolig kveld.

labd

Hyggelig kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s