AFS Halloween Overnatting

Hei! Denne uken har vært veldig hektisk, men nå har jeg endelig litt tid til å slappe av. Med tanke på det, tenkte jeg at jeg kunne fortelle om forrige helg. Da inviterte lokallaget vår i AFS til en halloween helg. De valgte å ha det helgen før den ordentlige dagen er, dette fordi de ikke ville ødelegge for andre planer angående dagen.

img_0049

Kjørte dit med en japansk jente som bor 15 min unna meg.

På lørdag dro vi til en by som er 1,5 timer unna Lenoir, det var en av de frivillige som hostet i huset sitt. Huset var forresten pyntet veldig mye for halloween, med dekorasjoner overalt. Det er mer populært å pynte til halloween her, og det lenge før selve dagen.

Når alle kom frem spiste vi lunsj, deretter skiftet alle til kostymene sine. Vi kåret de beste kostymene og hadde det gøy. Det var ikke så mye spesielt vi skulle gjøre, så helgen var egentlig det vi gjorde den til selv. Senere på dagen hadde vi pizza til middag.

img_0174

Vi var til sammen 11 utvekslingselever.

Etter middag skiftet alle tilbake til litt mer avslappende klær. Vi så på skrekkfilmer og spiste masse godteri. Etter det ble mørkt dro noen av oss ut på terrassen for å grille s’mores rundt et bål. Var overraskende nok første gang jeg spiste det her. Vi la oss rundt kl.03, så ble en lang dag.

img_0127

Nordmannen og dansken måtte seff matche.

Søndag var en ganske rolig dag. Besto for det meste av å stå opp og å spise frokost. Vi måtte selvfølgelig skjære gresskar siden det var en tidlig feiring av halloween. Etter det ble de fleste hentet av vertsfamiliene sine.

img_0160

Alle var ganske trøtte på dette tidspunktet.

Alt i alt var det en veldig hyggelig overnatting!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s