Weekend

Hei! Denne helgen har vært fylt med ting å gjøre, så tenkte jeg kunne skrive et innlegg om det. Kan også meddele at vi har en tysk utvekslingselev boende hos oss de neste to ukene. Skolen vår samarbeider med en tysk skole som sender rundt 10 elver hvert år.

Fredag

Med tanke på kveldens fotballkamp, hadde vi pep rally på skolen. Dette er en dag man bruker for å få opp stemningen før en kamp. Temaet var «pink out» for å støtte kampen mot brystkreft, derfor gikk mange i rosa. På kvelden var selve kampen, denne var veldig spennende i og med at begge lagene var ubeseiret. Vi vant akkurat med 1 poeng over. Det vil si at Hibriten nå er ganske høyt oppe på listen i staten over beste lag.

img_9862

Vant 28-27:)

Lørdag

Dagen startet med at vi dro til en gård for å plukke epler i en by 40 minutter unna Lenoir. Vi dro med besteforeldrene i familien som var på besøk fra Florida og noen venner. Det er en tradisjon plukke epler i høstsesongen for mange her.

img_7349

De unge som var med på epleplukkingen.

På ettermiddagen dro vi til en BBQ festival i Lenoir. Dette var en festival med masse god BBQ og live musikk. Føler de har festivaler for absolutt alt her.

img_9897

I tillegg til BBQ, hadde naboen vår en stand hvor han solgte hjemmelagd is:p

Etter festivalen dro jeg og en venn til nabobyen til noe som heter Horror Fields. I og med at det snart er halloween, har de masse skumle attraksjoner. Horror Fields er et sted man må gå en løype med masse utkledde folk som skremmer deg hele tiden. Var veldig gøy, men var glad når løypen var over. Man kunne velge mellom flere forskjellige løyper, men vi valgte «Hellbilly Hoedown».

img_9899

Var ganske redd etter løypen altså.

Etter horror fields dro vi og kjøpte milkshakes på et sted som heter cookout, det er der flest unge drar for å spise.

Søndag

Etter frokost dro vi til et kjøpesenter i Charlotte (1,5 timer unna). Det var et kjempestort senter, men kjøpte faktisk ikke så mye. Vi dro tilbake igjen etter noen timer. På kvelden måtte jeg dessverre jobbe litt med skole.

En kommentar om “Weekend

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s