Post Arrival Orientation

Hei! Denne helgen var jeg på AFS sin post arrival orientation litt utenfor byen Blowing Rock. Campen varte fra lørdag morning til søndag ettermiddag. Vi var til sammen 23 utvekslingselever fra 14 forskjellige land, dette er alle AFS-elevene vest i North Carolina.

img_9448

Landene representert er: Tyskland, Japan, Italia, Sveits, Thailand, Brasil, Sverige, Norge, Guatemala, Spania, Danmark, Colombia, Palestina og Kina.

Helgen var veldig hyggelig, og besto for det meste av hygge og kos. Da vi ankom stedet, spiste vi frokost sammen. Etter maten hadde vi et par timer med informasjon/refleksjon om utveksling presentert av frivillige i AFS. Deretter hadde vi stort sett resten av dagen fri til å gjøre hva vi ville. Var gøy å snakke med folk som går gjennom det samme som meg, og høre hvordan de andre har det. På kvelden hadde vi bonfire med god stemning og musikk. Folk ble værende oppe ganske sent, så ble ikke så mye søvn.

burnfire

Danmark – Norge – Tyskland – Tyskland

På søndagen hadde vi felles frokost kl.09. Deretter hadde vi en time med gruppeleker som gjenspeilte situasjoner som har med utveksling å gjøre. Etter dette fikk vi gjøre litt hva vi ville. Kl.12 kom alle vertsfamiliene til lunsj, noe som var hyggelig.

img_9451

Noen av elevene hadde med sine tradisjonelle drakter. Her ser dere drakter fra Japan(v) og Thailand(h). Det var i det øyeblikket jeg skulle hatt bunaden min her.

Vi avsluttet det hele med et lite show for vertsfamiliene som utvekslingselevene hadde forberedt. Deretter dro alle hjem til sitt. Kan konkludere med at det var en veldig koselig camp med hyggelige mennesker.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s