Første skoledag

I dag hadde jeg min første skoledag på amerikansk high school! Kan med fortelle dere at første skoledag her blir tatt mye mer høytidelig. Mange pynter seg, bilder skal bli tatt og alle er i kjempegodt humør. Jeg var definitivt spent, men fagene mine for første semester er ikke akkurat favorittfagene.

IMG_8790

Meg, vertsbror og vertssøster klare for første skoledag!

Startet dagen kl.05:30 pga vi skulle ut å spise frokost på en diner med noen venner. Det var veldig hyggelig selv om jeg var ganske trøtt..

IMG_8786

Deler av gjengen utenfor diner.

Etter frokosten dro vi rett til skolen som startet kl.07:50. Startet dagen med en del informasjon om regler osv. Deretter hadde jeg spansk, gym, matte og engelsk. Fagene gikk forholdsvis greit, men synes matte var litt krevende når undervisningen foregikk på engelsk. Fikk selvfølgelig også masse lekser første dag også, så det ble jeg sittende med hele kvelden. I første time i morgen har jeg også en prøve, så det blir gøy..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s