Hiking

I dag dro vi hjemmefra kl.09 for å dra på skogstur. Vi kjørte i cirka 40 minutter vestover til et sted vi kunne starte å gå fra. Vi var en ganske stor gjeng på 19 stk som skulle gå sammen. Jeg hadde møtt de fleste fra før, så det det var veldig hyggelig.

IMG_8734.JPG

Gjengen klare for tur!

Vi gikk i cirka 1 time for å komme til et sted (Harper Creek Falls) man kunne bade og slappe av. Turen var ganske grei, men det var forholdsvis varmt (rundt 34 grader). Jeg var spesielt glad for å gå litt ettersom de kjører overalt her. Når vi kom fram til stedet måtte vi fyre oss ned med tau for å nå vår endelige destinasjon.

Processed with VSCO with f2 preset

Ser lett ut, men var ganske glatt.

Når vi kom fram badet vi en stund, for så å spise lunsj vi hadde pakket med. Alle syntes det var kjempekaldt i vannet, bortsett fra vikingen da! Eneste jeg var bekymret for var slanger i vannet. Vertsfaren min så en slange ved vannkanten, men jeg var heldigvis ikke i vannet da.

IMG_8718

Det lille fossefallet til venstre i bildet var perfekt å skli ned i vannet på.

Etter noen timer med avslapping bar turen hjem igjen. Vi dro direkte fra skogen til naboen vår som har basseng. Da fikk vi badet atter en gang etter gåtur.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s