De to siste dagene

I går startet fotballsesongen for fullt, og da snakker jeg om amerikansk fotball. Det var kjempegod stemning på kampen, spesielt ettersom skolen vår vant suverent (54-0). Var veldig gøy å se på, selv om jeg ikke skjønte noen av reglene. Etter kampen kjørte jeg og vertsbror hjem før de andre fordi vi var så trøtte.

IMG_8663

Årets første kamp!

På morgningen i dag dro vi opp til et sted som heter Blowing Rock. Det var en liten landsby oppe i fjellene 30 minutter unna oss. Dro dit med vertssøster, vertsbror og en venn av dem. Vi hadde det veldig gøy, men fikk ikke vært der så lenge pga vi måtte rekke en fotballkamp (denne gangen soccer).

IMG_8687

Handlegate i Blowing Rock.

Fotballkampen vi var på gikk ganske bra, med unntak av at det regnet hele kampen. Etter fotballkampen dro vi til en restaurant som heter Carolina Burgers. Der spiste vi et veldig typisk amerikansk måltid, som var veldig godt.

IMG_8696

Tater tots og cheeseburger.


Beskjed til venner og familie: Har fått nytt mobilnummer, hvis du vil ha det er det bare å spørre. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s