Reisen over

På onsdag morgen skulle vi møtes på Gardermoen for å starte utvekslingsåret. Der fikk vi tid til å ta farvel, noe som var litt trist. Veldig rart å ikke se foreldrene dine på 10 måneder, men sånn får det bare være.

Deler av gjengen fra Oslo til New York


Første fly var til Reykjavik, deretter bar turen videre til JFK. Turen gikk egentlig ganske greit, men det ble en del køståing. Når vi hadde gått gjennom alt av kontroller på JFK, ble vi møtt av AFS i ankomsthallen. Etter litt info fra de frivillige der, tok vi buss videre til Hilton hotell rett ved flyplassen. Der delte jeg rom med en italiensk jente som også skal til North Carolina. Det ble ikke en lang natt på hotellet. Dette fordi vi måtte stå opp kl.04 for å rekke et fly til Charlotte, NC.

Dagen etter tok vi fly videre. Det var veldig hyggelig å bli kjent med folk som skal til samme område som meg. Da vi ankom Charlotte ble vi hentet av to frivillige og kjørt til et hus i nærheten. Vi hadde en kjapp orientering der vi fikk en del info. I 16-tiden kom vertsfamilien min å hentet meg. Vi tok bil til et sted der de hadde utrolig god BBQ. Det var utrolig hyggelig! Etter det kjørte vbror og vsøster meg litt rundt for å vise meg byen. Deretter dro vi hjem til dem og jeg fikk en grundig omvisning av huset. Dette blir et bra år!

 

Reklamer

2 kommentarer om “Reisen over

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s