Farvel Norge!

Nå er det kun få timer til jeg skal dra til Gardermoen. Har snart pakket sammen alt jeg skal ha med, og er forholdsvis spent. Alt har gått utrolig fort, og det at jeg skal dra i morgen er helt surrealistisk. De siste dagene har jeg prøvd å bruke så mye som mulig tid med venner og familie. Det er ganske rart å tenke på at jeg ikke ser disse menneskene på 10 måneder. Selv om det er litt trist, vet jeg at utveksling er en fantastisk mulighet. Snakkes i USA!

Reklamer

3 kommentarer om “Farvel Norge!

  1. Hei – Ha en fin tur til ditt «nye hjem». Det blir en spennende tid med mye nytt. Hjem, skole og nye venner. Du vil helt sikker greie deg bra!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s